STARTSIDE
 

FISKEKORT

Det er no avklart at det vert Chatlet Sport i Moengården som vil stå for kortsalget for sesongen 2011 for Sportsfikarlaget.

Det er bekrefta at Sportsfiskarlaget vil overta Kvien i 2011, mens det er usikkert korleis det vert med Balzer og Hildenes.

Kortsalget på Alsaker vert i 2011 handtert av grunneigarene.

Eidselva deles inn i 22 soner, hvor det på halvparten av sonene selges kort offentlig. Dei fleste av desse korta gjerast tilgjengelig gjennom Eid Sportsfiskarlag, som er ein ideel organisasjon som leiger opp fiskeretter og tilbyr fiske til medlemmene til redusert pris, gjennom å selge deler av korta til ikkje medlemmer for ein høgare pris. Alle som er innbyggere i Eid kommune kan værte medlemmer.

Dei offentlige tilgjengelige fiskekorta deles inn i halvdøgnskort, kl.02-14 og kl.14-02, med unntak av Nor hvor det selges døgnkort med valgfri start-tid.

Fiske på dei andre sonene er meir begrensa tilgjengelige, men dei fleste sonene er det mulig å få fiske på, men du må gjerne være tidlig ute å bestille for å få kort. Dei fleste plasser med privat salg av kort sel heildøgnskort.

 

Kort på Nor og i Hornindalsvatnet kan kjøpes på Nesjartun Camping.

 

For bestilling av kort på Sportsfiskerlagets soner :

e-mail : chatletsport@hotmail.com
Har du meir info som eg kan legge ut, eller er det info du føler mangler, finn du faktiske feil eller unøyaktigheter på sidene, så send meg ein e-mail. Eg har med vilje ikkje lagt ut info om grunneigarar, men er du grunneigar og vil ha inn info om at du sel kort så ta kontakt.


Til Toppen

 

Send meg e-mail

 

Sida sist oppdatert :

14.05.2011